Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@13:46:44 GMT

مخدر گل چیست و چه عوارضی دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۴۳۲۳۱

مخدر گل چیست و چه عوارضی دارد؟

ماریجوانا جزء دسته مواد توهم زا دسته بندی می شود و در این حالت احساسات فرد به طور غیر طبیعی تغییر پیدا می کند. افزایش ضربان قلب، قرمز شدن چشم، خشک شدن دهان و گلو، خنده های بی مورد و ریسه رفتن، گیجی و عدم تمرکز حواس، از دست دادن هماهنگی و تعادل، تکلم آهسته، تمایل به مصرف همزمان با غذا، پراشتهایی، فراموشی و خواب آلودگی، بیان حرف های نامفهموم و بی ربط، گوشه گیری خستگی و افسردگی از نشانه های مصرف گل می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از آثار طولانی مدت مصرف گل می توان به کاهش حافظه کوتاه مدت، افت تحصیلی ، تغییر در عادات خوردن و خوابیدن، کاهش بازداری اجتماعی  در رفتار و درگیری و خشونت و سندرم بی انگیزگی اشاره نمود. مشکلات ریوی و سرطان نیز از آثار طولانی مدت مصرف ماریجوانا می باشد.
مصرف گل رفتارهای پرخطر در رانندگی را نیز افزایش می دهد و با توجه به توهم در حس بینایی و عدم هماهنگی و کاهش تمرکز در رانندگی، احتمال تصادف را افزایش می دهد
نواجوانان و جوانان و دلایل مختلف به همراه گل روی می آورند. حس کنجکاوی، ابراز وجود و نمایش بزرگ شدن، احساس تعلق به گروه و فشار همسالان می تواند از دلایل علاقه نوجوانان و جوانان به ماریجوانا باشد. از طرف دیگر تفکر غلط اعتیاد آور نبودن گل باعث می شود جوانان نسبت به سایر مواد بیشتر به حشیش روی آورند. به طوریکه در چند سال اخیر شاهد افزایش مصرف مشتقات شاهدانه و از جمله گل در کشورمان بخصوص در خانم های جوان هستیم. برخی نوجوانان و جوانان مصرف گل را آرامش بخش تلقی می کنند چون اطلاعات نادرستی درباره آن از دیگران دریافت کرده اند. بسیاری از مصرف کنندگان مواد مخدر اولین ماده ای را که تجربه کرده اند گل بوده است و ماریجوانا دروازه ورود به مواد پرپرخطر تر می باشد. چه بسا افرادی که در ابتدا به سایر ماود همچون هرویین و شیشه تمایلی نداشته اند و پس از مصرف گل به سمت چنین مواد خطرناکی روی آورده اند. مصرف کننده گل در صورت مصرف نکردن دچار مشکلات روانی از جمله: بی قراری، تپش قلب، وحشت زدگی و اضطراب شدید می شوند.
والدین باید به خواب زیاد و یا کم خوابی، بداخلاقی، افت تحصیلی و غیبت مکرر از کلاس های درس، کاهش انگیزه برای درس خواندن، داشتن چشمان قرمز یا گاهی شفاف، بوی  بد دهان، افزایش میل به تنهایی و انزوا و ... دقت کنند تا خطری متوجه فرزندانشان نباشد. این ماده بصورت خوردن، تزریق و ... ممکن است مورد مصرف قرار گیرد.
خانواده ها باید مراقب باشند فرزندانشان با چه افرادی دوستی می کنند و اوقات فراغت خود را به چه شکل می گذرانند تا در دام اعتیاد نیفتند. تحقیقات نشان داده اند افراد کمی وجود دارند که به دنبال ترک این ماده مخدر هستند اما در سال های اخیر روند درخواست درمان برای این ماده مخدر به شدت افزایش پیدا کرده است و و روند درمان برای این ماده مخدر در افرادی که بصورت هر روزه از آن استفاده می کنند بسیار دشوار است. فرایند ترک این ماده مخدر بیشتر برمبنای روش های ذهنی قرار دارد. در ماده مخدر گل جامعه ی هدف جوانان هستند، انتخاب جوانان به این خاطر است که مصرف این مواد بصورت جمعی است و توسط چند نفردر قالب سیگار مصرف می شود. معمولا جوانان علاقمند هستند که در پارک ها و دورهمی های جمعی از این مواد استفاده کنند، به این شکل که توتون سیگار را تخلیه و کاغذ آن را استفاده و کاغذ آن را از پودر گل پر می کنند و یک سیگار را یک یا چند نفر می توانند استفاده کنند. در پایان باز خاطرنشان می شود عوارض و خطرات گل بیشتر از بقیه مواد مخدر است و جوانان فریب تبلیغات مثبت ولی دروغین این مخدر را خورده و فکر می کنند چون ریشه ی گیاهی دارد جز مخدرها به حساب نمی آید . در حالی که ترک کردن گل خیلی پرزحمت و پر هزینه تر از بقیه مواد مخدر است و درمان آن نیز به سختی انجام می شود. چون اثرات روحی و روانی زیادی دارد و مراکز درمانی نیز اکثرا درمان جسمی را انجام می دهند و درمان روحی آن نیاز به کار مشاوره ای و روانشناسی مداوم دارد.
معاونت اجتماعی کلانتری 148 انقلاب

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ماده مخدر مصرف گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۳۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناکامی قاچاقچیان در انتقال ۱۵۰ کیلو ماده مخدر شیشه در نرماشیر

به گزارش خبرنگار مهر، سردار ناصر فرشید، عصر یکشنبه به خبرنگاران گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر نرماشیر هنگام کنترل نامحسوس خودروهای عبوری محور زاهدان - نرماشیر یک دستگاه کامیون عبوری را متوقف و در بررسی اولیه آن متوجه وجود جا سازهایی در قسمت‌های مختلف آن شدند.

وی افزود: در ادامه مأموران با انتقال این کامیون به پارکینگ و بررسی دقیق‌تر آن ۱۵۰ کیلو شیشه کشف و راننده این کامیون که از سمت مرزهای شرقی عازم مرکز کشور بود را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان کرمان افزود: این متهم که در صدد انتقال این محموله سنگین ماده روان گردان و فوق العاده خطرناک شیشه از شرق به دیگر نقاط کشور بود پس از واکاوی‌های اطلاعاتی و تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد.

کد خبر 6097528

دیگر خبرها

  • سوداگران مرگ در دام پلیس لرستان
  • ۱۴ کیلوگرم تریاک در بردسکن کشف شد
  • ناکامی قاچاقچیان در انتقال ۱۵۰ کیلو ماده مخدر شیشه در نرماشیر
  • (ویدیو) ادعای میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • دستگیری قاچاقچی حشیش در تفت
  • دستگیری ۳ قاچاقچی مواد مخدر توسط مرزبانان هنگ تایباد 
  • به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • تصاویر جاسازی ماهرانه مواد مخدر در یک کامیون